Gadgetgiftshop.NL, is een relatief jonge onderneming. Wij zijn enkele jaartjes geleden, in 2012 begonnen met de online plaatsing van reviews en publicaties als gadget handleidingen. Tegenwoordig zijn we volledig overgestapt naar het commerciële, middels onze webshop in gadgets. Vandaag de dag staan wij vooral bekend als goedkoopste aanbieder in data opslag artikelen: geheugenkaarten en usb-sticks. Met name bij de grotere bestellingen proberen we de laagste prijs mogelijk te maken voor onze klanten. Dit is mede mogelijke dankzij het staffelkorting sytsteem dat we hanteren. 

Die commerciële insteek gaat absoluut niet ten koste van het plezier. Eigenlijk voelt het nog altijd als een hobby aan en zo moet het ook blijven. Wij halen ons plezier uit het kunnen aanbieden van artikelen tegen de laagste prijzen binnen NL en BE. Dat is af en toe een hele uitdaging en geeft genoeg voldoening. Daarnaast doen wij ons best om de klant tevreden te houden, zijn we bijzonder flexibel en houden we het persoonlijk. Het doel is om u nog eens terug te laten komen of dat u een kennis naar ons verwijst. Mond-op-mond reclame is voor ons doorslaggevend en een beloning van ons werk.
 
 

Wij streven naar de absoluut laagste prijzen van web(winkels) voor de klant in heel Nederland en België! Als Gadgetgiftshop.NL houden wij een marginaal winstpercentage aan. Daarentegen stoppen wij een behoorlijke hoeveelheid aan tijd, energie en toewijding in de shop. 
 

Wij hopen dan ook dat u, als tevreden klant, via de voor u toegankelijke kanalen, onze naamsbekendheid zult vergroten.

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Gadgetgiftshop.nl & Goedkoop-in.NL

Korenmolen 135 - 1622 JH  Hoorn
E: info@gadgetgiftshop.nl