Bezorgkosten:
 

Flexibele indeling van bezorgkosten
Gadgetgiftshop.NL hanteert voor de bezorging binnen Nederland een aantal tarieven die stapsgewijs met het gewicht omhoog gaan. Bij de lichtere artikelen die per papieren envelop met 1 postzegel verstuurd kunnen worden, brengen wij € 1,- in rekening. Vergt de zending meer porto dan gaan de verzendkosten naar € 2,- en naar gelang het gewicht toeneemt, volgen nog € 3,-  € 4,-  en € 5,-

Briefpost wordt in principe onverzekerd aan PostNL meegegeven en wordt in menig geval al de volgende dag bezorgd. Tijdens het bestelproces kunt u kiezen voor een verzekerde zending. In dat geval wordt € 5,- euro in rekening gebracht en zorgen wij dat uw bestelling verzekerd wordt verzonden. Concreet betekend dit meestal dat wij uw bestelling als verzekerde pakketpost via DPD verzenden. Houdt u hierbij rekening dat het langer duurt voordat u uw pakket in ontvangst kunt nemen (doorgaans 5 werkdagen vanaf bestelling).   

Pakketten verzenden wij standaard verzekerd met DPD, waarvoor wij € 5,- in rekening brengen. De pakketten komen 2 tot 3 werkdagen later aan, houd u rekening met 5 werkdagen vanaf de bestelling. Elke verandering in status en/of trackingnummers zullen u worden vermeld via de door u opgegeven e-mail.  


Boven de € 50,- worden geen verzendkosten in rekening gebracht en zullen wij in menig geval de kosten voor een verzekerde pakketzending via DPD betalen. 

STAFFELKORTINGEN / Grotere aantallen bestellen

Wij werken veelvuldig met aanzienlijke kortingen voor het inslaan van grotere parijen artikelen (vooral bij de data-opslag). Het is ondoenlijk om altijd alles lokaal op voorraad te hebben en zal dus in voorkomende gevallen besteld moeten worden bij de fabrikant. U zult begrijpen dat dit extra verzendtijd in beslag neemt. Over het algemeen worden grotere aantallen in 5 werkdagen, vanaf de bestelling, bij de klant bezorgd. 
Bezorgkosten dus € 1,- / € 2,- / € 3,- / € 4,-  of  € 5,- 

BOVEN DE  € 50,-  GEEN BEZORGKOSTEN

Voor bestellingen vanuit het buitenland gelden aangepaste tarieven.

 

 
Snel, gemakkelijk en veilig betalen:
 
U heeft bij Gadgetgiftshop.NL vele mogelijkheden om te betalen. Enkele van deze mogelijkheden berekenen tarieven per betaling, welke wij in geval van iDeal niet aan de klant door zullen bereken. Gezien de tarieven aardig op kunnen lopen en wij streven naar de goedkoopste prijzen voor onze artikelen in NL en BE, kan het niet anders dan dat wij deze doorberekenen.  
 
iDEAL betaling (Gratis voor u)
Heeft u toegang tot internetbankieren bij ING, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank, Fortis of de Friesland Bank? Dan kunt gemakkelijk, snel en veilig betalen via uw vertrouwde bankomgeving. U wordt tijdens het bestelproces middels veilige verbinding doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. Na betaling ontvangt Gadgetgiftshop.nl een bevestiging en wordt uw bestelling direkt in behandeling genomen. 
 
VISA & MASTERCARD (3,5% vergoeding)
Verzekerd betalen.
 
Bancontact en Mister Cash (3,5% vergoeding)
Vergelijkbaar met iDEAL bij onze zuiderburen.
 
Paypal (ook voor Creditcard) (3,5% vergoeding)
Indien u beschikt over een PayPal account kunt u bij Gadgetgiftshop.nl uw betalinging door middel van een PayPal overboeking doen. Bij PayPal kunt u geld vanaf uw bankrekening overboeken op uw eigen PayPal account en vanaf daar overboeken naar de Gadgetgiftshop.nl PayPal account. Tevens kunt u via PayPal direkte creditcard betalingen doen naar de Gadgetgiftshop.nl PayPal account. Helaas berekent PayPal vrij hoge kosten voor betalingen en zijn wij vanwege het aanhouden van flinterdunne marges genoodzaakt die door te berekenen aan de klant. 
Heeft u nog geen PayPal account dan kunt u dat hier aanmaken.
 
Vooraf overmaken (Gratis voor u)
Via deze betaalmethode maakt u het verschuldigde bedrag vooraf over middels overschrijving. Deze methode kan tot enige vertraging leiden gezien uw bestelling pas in behandeling wordt genomen zodra de betaling is ontvangen op onze bankrekening. U wordt verzocht de betaling niet onnodig uit te stellen gezien Gadgetgiftshop.nl niet aan reserveringen doet en minimale voorraden aanhoudt. Vergeet vooral niet het ordernummer te vermelden bij de overschrijving. De rekening gegevens zijn te vinden op de contact pagina. 
 
Rembours
Via deze betaalmethode betaalt u het verschuldigde bedrag aan de bezorgdienst die het artikel bij u thuis bezorgt. Dit is de enige betaal procedure die Gadgetgiftshop.nl wel bij de klant in rekening brengt. Tijdens de bestelprocedure wordt de kostprijs (incl. btw) voor het Rembours versturen opgeteld. Rembours is bijzonder prijzig, maar geeft u als consument iets meer zekerheid, gezien u pas betaald zodra u iets in uw handen heeft.
 
Afhalen
Ook bestaat er een beperkte mogelijkheid tot het afhalen van de artikelen op het postadres van Gadgetgiftshop.nl. Deze mogelijkheid is echter beperkt en het is dan ook raadzaam om hierover op voorhand een afspraak te maken middels het contact formulier. Houd u hierbij rekening met het feit dat op het postadres geen mogelijkheid bestaat tot pinnen, bovendien is er geen wisselgeld voorradig. Met andere woorden: neemt u contant en gepast geld mee.
 
 
 
Retourneren:
 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@gadgetgiftshop.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Alvorens u tot retourneren overgaat, stuurt u ons een email met uw intenties. Opgave van reden is niet nodig, maar wordt wel op prijs gesteld. Voegt u bij uw retourzending, of per email/scan, het ingevulde retourformulier toe.

Het retouradres:
Gadgetgiftshop.NL, Korenmolen 135, 1622JH Hoorn.


Valt u buiten bovenstaande termijn?
Stuurt u ons even een mailtje waarin u kort het probleem beschrijft en we vinden vast een passende oplossing.


(Tip: Bij artikelen die per PostNL met een envelop bezorgt zijn, kunt u RETOUR ZENDER toevoegen en gebruik maken van de orginele envelop met porto. En maakt u dus geen enkele kosten.)

 

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Gadgetgiftshop.nl & Goedkoop-in.NL

Korenmolen 135 - 1622 JH  Hoorn
E: info@gadgetgiftshop.nl