HOME -

  • 0 Product(en) € 0,00

    • 0 Product In de winkelwagen

      Totaal € 0,00

Foto

Wij zijn altijd benieuwd naar de mening van onze klanten. U kunt hier op ons gastenboek uw mening ventileren over onze service. Berichten verschijnen direct op het gastenboek en worden niet voortijdig gescreend. Indien u ons gastenboek gebruikt ter verspreiding van reclame of ongepast taalgebruik, mag u er vanuit gaan dat uw bericht niet een bijzonder lange levensduur zal genieten.
De eerste ervaringen / reviews van deze pagina zijn handmatig verhuisd van onze vorige webshop en hebben daardoor een onbetrouwbare  tijdsaanduiding.

 
LET OP!  Tegenwoordig zijn wij lid van een webshop keurmerk. Indien u een beoordeling achter wil laten kunt u dat nu het beste doen op https://www.webwinkelkeur.nl/leden/Goedkoop-inNL_10274.html

Hein - 21/09/2016 om 16:20

Besteld en de volgende dag al geleverd. Zo hoort het.

Lex Vroling - 06/05/2016 om 16:40

Zeer snelle levering van de Micro-SD-kaartjes!
Prima geregeld.

G Cornelissen - 18/02/2016 om 09:30

Goede communicatie, snelle levering en zorgvuldig verpakt.
Volgende keer weer.

Paul - 14/02/2016 om 09:51

Duidelijke bestel procedure, snelle verzending. Doet wat het zegt te doen.

Ton - 13/02/2016 om 10:39

Prima spul, snel geleverd

Henk Beemsterboer - 10/02/2016 om 22:24

Mega goed geholpen

H.Nijboer - 03/02/2016 om 23:11

Prima service exelent.

J.M. de Vries - 30/01/2016 om 23:36

Prima service

Els van Kampen - 24/01/2016 om 14:12

Het orderproces verliep uitstekend. De producten werden in vertrouwen snel afgeleverd.
Nu nog kijken of alle sticks werken.
Bedankt voor de attente werkwijze. Top!

Joost - 23/01/2016 om 19:40

Ondanks dat bestelde product niet meer op voorraad was, kreeg ik een redelijk alternatief aangeboden. Prijs voor het product is oké.

Tanisa - 21/12/2015 om 23:55

Top! Super snel geleverd ben er erg tevreden mee !!

Willem Vandenberg - 16/12/2015 om 14:29

Bestelling was niet snel geleverd maar is wel voordeligste en haast kost dus geld. Nare bijkmstigheid was dat de levering 3 dagen langer duurde dan gepland maar dat lag meer aan de post zoals in het overigens zeer goed emailcontact werd gesuggereerd. Uiteindelijk dan de bestelling in goede orde ontvangen en een tevreden klant mede omdat het wel erg voordelig was om in deze webwinkel te bestellen. Dus geduld is een schone zaak EN pluspunt is zeer zeker dat er goed contact was tussen de verkoper en klant tsja dan voel je je een beetje koning ook hè !

marcel - 13/12/2015 om 21:17

Wat een topper snelle service en niet duur.

Paul van der Sande - 09/12/2015 om 11:28

De 10inch tablethoes met toetsenbord werd zeer snel bezorgd en voldoet volledig aan de verwachtingen. Gewoon een topproduct voor een zeer acceptabele prijs.

compacto - 05/12/2015 om 20:07

Snelle levering (kwaliteit)

The Rivièra Way "Home&Living - 05/12/2015 om 17:10

Super service ondanks dat ik effe moest wachten omdat het product niet voorradig was bij de leverancier.
Na dat ik via mail met jullie contact had zijn jullie alles gaan uitzoeken en heb ik alles gekregen op zaterdag zonder hier extra voor te hoeven betalen. Mooi aan de deur afgeleverd door post.nl. Zeer leuke prijzen, niet duur voor goede kwaliteit.
Super bedankt en ik bestel zeker weer bij jullie.

Mathilde van den Broek - 03/12/2015 om 08:51

Bestelling was op tijd binnen!
Bedankt!

Arnold - 16/11/2015 om 18:41

Snelle levering prima service

 olybol@live.nl   
Caroline - 27/10/2015 om 08:18

Top service !

 cwjmoes@msn.com   
C.A. van Esch - 26/10/2015 om 18:37

Het orderproces is mij bijzonder goed bevallen.
snelle afhandeling en snelle levering.

 
Pagina 1 van 3