Tethering en draagbare Hotspot - Android
Door middel van tethering of het creeren van een draagbare WiFi hotspot is het mogelijk om een internet verbinding te delen met gekoppelde apparaten. Zo'n gekoppeld apparaat is in het geval van tethering middels usb en bij een draagbare WiFi hotspot middels bluetooth. Het gekoppelde apparaat beschikt dus zelf niet over een internet verbinding, maar ontvangt dat middels usb of bluetooth verbinding van het adroid toestel (tablet of smartphone). 

Helaas is het delen van internetverbindingen niet bij elk android toestel mogelijk, bovendien door sommige providers niet toegestaan. Om nou te zien of uw toestel geschikt is gaat u naar instellingen, vervolgens naar draadloos en netwerk. En zoekt daar voor de optie Tethering en draagbare hotspotEXTRA

App Tip
: Indien u een geroot toestel heeft kunt u met Bernacle Wifi Tether gemakkelijk internet verbindingen delen met andere android toestellen. Bernacle Wifi Tether is gratis verkrijgbaar in de Google Play Store.


App Tip: In het geval uw toestel niet geroot is maar de mogelijkheid tot tethering vanuit de provider is uitgeschakeld kunt opzoek gaan naar de volgende Apps in de Google Play Store: PdaNet, ClockworkMod Tether of EasyTether.

 
      20-08-2014 19:36     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Gadgetgiftshop.nl & Goedkoop-in.NL

Korenmolen 135 - 1622 JH  Hoorn
E: info@gadgetgiftshop.nl