USB op Samsung tablets
Sinds onze oprichting bieden we voornamelijk tablethoezen aan met toetsenbord die geschikt zijn voor verschillende tablet formaten. Deze zogenaamde universele tablethoezen met toetsenbord zijn voorzien van geveerde klemmetjes waartussen het tablet vast gezet kan worden. Op zichzelf een uitstekende ontwikkeling, maar dan volgt de aansluiting. Omdat wij pretenderen goedkoopste van NL en BE te zijn, moet de prijs laag blijven en is veelal gekozen voor een USB danwel Micro USB aansluiting.
 
USB OF MICRO USB AANSLUITING 
De USB aansluiting voor het toetsenbord in de tablethoes werkt voor verweg de meeste tablets uitstekend en is bovendien veel minder storingsgevoelig dan de luxere bluetooth uitvoeringen. Maar met een keuze uit USB of Micro USB vallen de vele Samsung tablets buiten de boot, of toch niet? 
 
USB NAAR SAMSUNG OTG
Er zijn zgn OTG kabels beschikbaar die bestaan uit een aansluiting voor USB aan de ene kant en de andere kant past in de Samsung tablet. Een betrekkelijk simpele aanpassing, goedkoop en handig om toch ook een goedkoop tablethoes met USB toetsenbord te kunnen gebruiken. Bij al onze tablethoesjes met toetsenbord voorzien van USB aansluiting heeft u de mogelijkheid om een dergelijk OTG bij te bestellen. Neemt u hier een kijkje bij onze hoesjes met USB toetsenbord.
      20-12-2014 17:17     Reacties ( 1 )
Reacties (1)
 Lunter -  23-12-2014

Bedankt Edwin, is wel een uitkomst

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Gadgetgiftshop.nl & Goedkoop-in.NL

Korenmolen 135 - 1622 JH  Hoorn
E: info@gadgetgiftshop.nl